Gevelbekleding

BRADAK realiseert tevens graag uw gevelbekleding, zowel voor nieuwbouw als bij projecten met renovatie.
 
BRADAK kan uw gevels voorzien van alle timmerwerk en isolatie, om vervolgens netjes af te werken met de gekozen bekleding.  We voorzien in verschillende mogelijke afwerkingen, zoals bekleden met allerlei moderne gevelplaten, waaronder Rockpanel of Eternit.  We realiseren met BRADAK eveneens uw gevelbekleding met bvb. leien (leisteen) of in hout, voor een warmere look & feel.

Als klant kiest u zelf, al dan niet in overleg met uw architect en/of onze specialisten, het materiaal voor uw gevelbekleding. Steeds volgens uw budget, wensen en technische of esthetische eisen.  Uw gevels kunnen door BRADAK bekleed worden met oa hout, leien en kunststof, ...met bekende merken zoals Eternit of Rockpanel.  

Wanneer u kiest voor hout (of houtcomposiet), denk dan aan geschikte harsachtige houtsoorten zoals spar, ceder, lariks, rode of witte den, naast tropische houtsoorten zoals ondermeer padoek, afzelia, merbau of iroko.  Hou bij de keuze van houtsoort rekening met de gewenste hardheid en de kleur, die doorheen de tijd verkleurt en vergrijst, zonder evenwel aan stevigheid in te boeten.  BRADAK zal U graag bijstaan in de juiste keuze van materialen.

BRADAK draagt extra zorg voor de voorbereiding, timmerwerken, isolatie, bekleding en de afwerking van uw gevels, net omdat dit zowel de bescherming als het uitzicht van uw woning bepaalt.  De ruwbouw van uw woning heeft hoofdzakelijk een functioneel dragende structuur.  Voor dit ruw skelet (van snelbouw, beton of hout) plaatsen we dan de uiteindelijke "gevel": naast een esthetische functie voor een mooi zicht van uw woning zal de gevel uit technisch oogpunt ook uw woning bijkomend isoleren en beschermen tegen alle weersomstandigheden en opstijgend vocht.

Daarom zal het team van BRADAK u vanuit hun ervaring met kennis en kunde bijstaan, vanaf de juiste keuze voor de materialen, tot de uiteindelijk gewenste afwerking.  Met ons kiest U voor zekerheid en duurzaamheid voor uw gevelbekleding.